Green Divsion

Grøn division fra BeriCalce

I de senere år har økologiske spørgsmål gradvist spredt sig til det punkt, at der skabes en global bevidsthed, der er kommet til at involvere og nytænke de miljøer, hvor vi bor og arbejder.
Denne nye vision har ført til en stadig mere presserende og sofistikeret anmodning om produkter med høje sundhedskrav til mennesker og dyr og egenskaber, der er forenelige med miljømæssig bæredygtighed.
I årtier har italienske BeriCalce med sin produktion været en del af denne vision. Det er ikke vores kalk, der har ændret sig over tid, det er menneskets bevidsthed, der har ændret sig mod en opfattelse mere i harmoni med naturen.

Naturligvis BeriCalce
De økologiske maling og Luxury & Lime naturplaster fra BeriCalce har i sagens natur en lav miljøpåvirkning, er sunde og miljøvenlige.

Her fordi:

De overholder regler, der begrænser emissioner af skadelige stoffer (VOC) til atmosfæren

De fleste af vores produkter er VOC 0, de resterende få har VOC -værdier betydeligt lavere end de tilladte grænser (VOC -værdierne for vores materialer er angivet i de respektive datablade i ” Produkter ” og ” Medier ” ’sektioner af webstedet)

Den eneste VOC, der findes i nogle produkter, er af den gode type, der er en propylenglykol, der er meget udbredt i fødevare- og farmaceutiske sektorer

De indeholder ikke aromatiske opløsningsmidler eller andre midler, der kan fremkalde allergiske reaktioner, ubehag eller sygdomme relateret til ” Sick Building Syndrom ” (SBS) hos mennesker og dyr

De indeholder ikke syntetiske (kemiske) eller andre konserveringsmidler af den simple grund, at de ikke har brug for dem

Det er den stærkt basiske PH af kalk, som er et fremragende naturligt konserveringsmiddel

Kalkbaserede produkter absorberer kuldioxid (CO2), der findes i luften, gennem kulsyre, en langsom hærdningsproces, der kan vare i årevis, hvilket gør miljøet, hvor vi bor naturligt sundere

Kalk med sin naturlige alkalinitet udfører derfor vigtige antibakterielle funktioner, som i forbindelse med dets mineralske oprindelse gør det transponerbart og unikt i sin art.

Normal vandbaseret maling er resultatet af komplekse formuleringer, der næsten udelukkende består af kemiske materialer, harpikser og derivater.
Kalk har været brugt på en enkel måde siden oldtiden som et naturligt bindemiddel. Den eneste grund til, at nogle syntetiske produkter tilføjes i dag, er at garantere anvendelsen og resultatet i moderne faciliteter.
Det er derfor underforstået, at doseringen af ​​tilsætningsstoffer, der introduceres, virkelig er minimal og udelukkende med det formål at garantere og opretholde denne naturlige enkelhed.

Hvert BeriCalce -produkt opsummerer snesevis af års erfaring og forskning i at vælge:

  • den bedste natur
  • de bedste farver
  • de bedste formler, mere egnede og mindre aggressive for vores miljø

Vores produkter er altid blevet valgt for deres skønhed, for at imødekomme designernes og indretningsarkitektenes behov.
Fra i dag ved du, at du også kan vælge BeriCalces Luxury & Lime produkter for deres høje økologiske og naturlige værdi.