BeriCalce er en produktionsvirksomhed med en konsolideret erfaring inden for kalkbaserede dekorative produkter.

En tradition, der går tilbage til 1924, hvor De Toni -familien starter produktionen af ​​dette fremragende produkt.

Valget af råvarer, lang modningstid, kontinuerlig produktionskontrol og prestige -efterbehandling er siden nogensinde de væsentlige elementer for at opnå et fremragende produkt.

BeriCalce viderefører den gamle tradition for kalk med en moderne ånd.

Luxury & LIME -kollektionen repræsenterer et vigtigt mål for vores virksomhed. Vores produkter med spatolato eller neutral effekt fås i en lang række farver.

Luxury & LIME er et komplet og effektivt arbejdsprogram: fra softwaren til skabelse af nuancer til grundfarver, fra arbejdsværktøjerne til kommerciel og marketingstøtte.

Råvarernes absolutte kvalitet og produkternes fremragende egenskaber gør BeriCalce til et referencepunkt inden for et særligt krævende og udvælgelsesområde som arkitektoniske restaureringer.

 

 

Det mere specifikke og sofistikerede markedets efterspørgsel fik virksomheden til at øge sortimentet af dekorative produkter og berige det med ny æstetisk og ydelseskvalitet:

Traditionel kalkbaseret dekorativ linje

Innovativ kalkbaseret dekorativ linje

Gulv Dekorativ Line

Syntetisk dekorativ linje

Brug af forskellige dekorative produkter fra beskyttelses- og efterbehandlingslinjen med forskellige teknikker og metoder, der passer til alle levesteder og stilarter.

Med projektet Luxury & LIME introducerede vi en måde at være og se den verden, der omgiver os. Vi forestiller os Lime, et af de produkter, der mest bruges i den klassiske dekoration, rettet mod fremtiden og anvendt i teknologiske hjem i dag og i morgen.

 

 

Kig gerne i vores kataloger efter mere dekorativ og bæredygtig inspiration.